VLUG & LENIG

75 jarig jubileum

UITNODIGING REÜNIE JUBILEUM 75 JAAR  V&L 

Handbalvereniging V&L bestaat dit jaar 75 jaar (1949 - 2024) en dit willen wij graag met jullie vieren.


Er wordt een reünie georganiseerd voor alle (oud-) leden, (oud-) bestuursleden en overige (oud-) vrijwilligers die de afgelopen 75 jaar op enige manier hebben bijgedragen aan het succes van onze prachtige vereniging. De reünie zal plaatvinden op:

PROGRAMMA:

Datum: 24 Augustus 2024
Tijd 13:00 uur aanvang programma (Beachhandbal toernooi)
BBQ Vanaf 17:30 - 20:00 uur
Reünie 17:00 - 01:00 uur (met DJ)
Locatie: Kantine FC Geleen Zuid
Jos Klijnenlaan 685
6164 AP GELEEN

 

 

Graag willen we alle (oud-) leden, (oud-) bestuursleden en overige (oud-) vrijwilligers uitnodigen om deze avond het jubileum met ons te komen vieren. Dit alles onder het genot van een BBQ en een drankje, om gezellig een aantal uurtjes herinneringen op te halen aan de mooie tijden die we beleefd hebben bij onze jubilerende handbalvereniging Vlug en Lenig.

Op deze dag is ook aan onze jeugd gedacht. Er wordt gezorgd voor een levende sjoelbak glijbaan, popcorn corner, suikerspin machine, een friteswagen en er wordt zelfs een clinic verzorgd vanuit het Nederlands Beach handbal. Zoals je ziet hoeft niemand zich deze dag te vervelen.

We hopen natuurlijk op een grote opkomst zodat we veel herinneringen kunnen ophalen en terug kunnen kijken op onze mooie historie met de mensen die daarin een rol hebben gespeeld. 
We vragen jullie dan ook om deze datum mondeling al door te geven aan iedereen die je kent met een V&L verleden, zodat we naast de gebruikelijke kanalen nog een breder publiek kunnen bereiken.

Wij verzoeken jullie om je in te schrijven voor deze dag (dit kan tot 10 Augustus), zodat wij weten hoeveel mensen er komen.

Dit kan door op deze link te klikken: Inschrijfformulier 75 jaar V&L

Met vriendelijke groet,
De Jubileum Commissie

Laatste nieuws

V&L bedankt zijn vrijwilligers

V&L bedankt zijn vrijwilligers

Lees verder
Jo Smeets evalueert en kijkt vooruit

Jo Smeets evalueert en kijkt vooruit

Lees verder

SPONSOR WORDEN?

Contact opnemen