VLUG & LENIG

Samenwerking met de VriendenLoterij

18 januari 2023

Beste V&L leden,

In samenwerking met de VriendenLoterij willen we extra geldinkomsten genereren. Zoals alle verenigingen kunnen ook wij het geld goed gebruiken voor allerlei uitgaven te kunnen betalen.

Daarom houden wij op 25 januari een belactie in samenwerking met de VriendenLoterij! Op 25 januari kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de vraag of je wilt gaan meespelen in de VriendenLoterij voor Vlug & Lenig. Het is de moeite meer dan waard, want:

  • Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan Vlug & Lenig.
  • Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking maken we elk uur een winnaar bekend van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1 MILJOEN! Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog een kans op meer dan 250.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen.
  • Als deelnemer in de VriendenLoterij ontvang je een VIP-KAART. Hiermee heb je gratis toegang tot ruim 135 musea en ontvang je tot wel 50% korting voor musicals, dierenparken, films en andere leuke uitjes.
  • Mocht je echt niet gebeld willen worden, geef dat dan aan door een mail te sturen naar info@handbalvenl.nl 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Vlug en Lenig

Laatste nieuws

Jo Smeets neemt vrouwenploeg Geonius/Vlug en Lenig over

Jo Smeets neemt vrouwenploeg Geonius/Vlug en Lenig over

Lees verder

SPONSOR WORDEN?

CONTACT OPNEMEN