3crowdfunding_venl_crowdfunding_Fotor_Fotor

Crowdfunding V&L

Een nieuwe kledingsponsor is wederom een mooie stap voor V&L. Deze mooie stap is ook meteen een uitdaging. Een uitdaging?

Kempa en Matchpoint sponsoren een prachtig deel van de nieuwe lijn waarin wij als vereniging te zien zullen zijn. Echter kost zo’n stap een vereniging altijd geld. Tel daarbij een Corona periode op en de uitkomst zal niet verrassend zijn: we kunnen elke euro goed gebruiken voor V&L!

‘Kosten drukken’ zal een belangrijk onderdeel zijn van de nieuwe periode waarin we zitten. We zijn hierin creatief maar kunnen ook hulp gebruiken van buitenaf. Deze hulp willen we onder andere gaan zoeken met een crowdfunding actie die voor de nieuwe kleding van V&L is aangemaakt.

Per team is een inschatting gemaakt van de kosten voor wedstrijdkleding, shirt en broekje. Middels deze crowdfunding actie kan er geld ingezameld worden voor de kleding van het eigen team. Wordt er meer ontvangen dan het benodigde teambedrag dan gaat het meerdere naar het team ter vrije besteding. Geld kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor teambuilding activiteiten, toernooien, uitstapje of iets dergelijks.

Het team dat het totale kledingbedrag ontvangen heeft, krijgt de nieuwe wedstrijdkleding van Kempa (in bruikleen) en krijgt gratis voor eigen gebruik de oude wedstijdkleding van Macron.

Het team dat het totale bedrag niet bij elkaar heeft gekregen zal even moeten wachten voordat ze nieuwe kleding krijgen. Het ontvangen bedrag zal toegevoegd worden aan het algemene kledingbudget van V&L.

Is er een sponsor die een hoger bedrag wil bijdragen en hiervoor reclame-uitingen wenst te ontvangen (naam bedrukking op de kleding, reclamebord in Glanerbrook of iets dergelijks) kan contact opnemen met Hanny Ras: voorzitter@venlhandbal.nl

Wat moet je doen? Klik op deze link, dan kom je op de crowdfundingvoorclubs V&L pagina. Zoek je team op en vervolgens kun je deze link delen via facebook, whatsapp, mail.