VLUG & LENIG

Commissies

Activiteitencommissie
De activiteitencommissie bestaat momenteel uit John Wijnen en Yvonne Denis. De activiteitencommissie van V&L organiseerd tal van activiteiten om het verenigingsgevoel te bevorderen, maar ook om de financiën voor de activiteiten te genereren. Activiteiten zoals het jeugdkamp, verkoop van wafel- en paaseieren, etc. 

Om de commissie actief te houden zijn we op zoek naar vrijwilligers. Indien er interesse is graag een mailtje sturen naar ac@venlhandbal.nl of neem contact op met een van de huidige leden van de activiteitencommissie.

Technische commissie
Joost Cellissen, technischezaken@venlhandbal.nl, heeft de rol van voorzitter namens het bestuur op zich genomen. De jeugdsport lijn wordt vertegenwoordigd door Esther Onink, de breedtesport door Danny van Kempen. De prestatielijn aan de dameskant wordt vertegenwoordigd door Tommie Janssen waarbij Jo Smeets specifiek dames senioren 1 vertegenwoordigd. Kirsten Penners-Scheilen is verantwoordelijk voor algemene zaken. De scheidsrechters worden vertegenwoordigd door Piet Vleeshouwers en Jos Bosch. Gezamenlijk zijn zij verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en bewaken van de spel- en opleidingsvisie van de vereniging.

Sponsorcommissie
Sponsorcommissie bestaat momenteel uit: Myra Wijnen, Jeroen Klinkers en namens het bestuur neemt Herbert Denis zitting in de commissie. sponsoring@venlhandbal.nl
Administratieve sponsorzaken worden opgepakt door Evelien van Meyel.

Kledingcommissie
De kledingcommissie bestaat uit Dave Thevissen. kleding@venlhandbal.nl

Communicatie en PR
Communicatie en PR wordt beheerd door Ben Dols. pr-communicatie@venlhandbal.nl
Hij wordt hierin bijgestaan door Kirsten Penners-Scheilen.

Laatste nieuws

V&L bedankt zijn vrijwilligers

V&L bedankt zijn vrijwilligers

Lees verder
Jo Smeets evalueert en kijkt vooruit

Jo Smeets evalueert en kijkt vooruit

Lees verder

SPONSOR WORDEN?

Contact opnemen