VLUG & LENIG

Commissies

Activiteitencommissie
Bij V&L hebben we een activiteitencommissie die tal van activiteiten in touw zet om het verenigingsgevoel te bevorderen, maar ook de financiën daarvoor zelf te genereren. Activiteiten zoals het jeugdkamp, pietentraining en verkoop van wafel- en paaseieren.  

Om deze activiteitencommissie actief te houden zijn we op zoek naar vrijwilligers. Indien er interesse is graag een mailtje sturen naar ac@venlhandbal.nl of neem contact op met een van de huidige leden van de activiteitencommissie: Gwenn Douven, Sabine Ubachs of Kirsten Scheilen.

Technische commissie
De jeugdsport lijn wordt vertegenwoordigd door Marc Penners. De breedtesport door Manon In ‘t Panhuis - Damoiseaux. De prestatielijn aan de dameskant door Edwin Janssen. De prestatielijn aan de herenkant door Martin Vlijm. Björn Biermans zorgt voor de coördinatie en afstemming met derden. Gezamenlijk zijn zij verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en bewaken van de spel- en opleidingsvisie van de vereniging. 

Sponsorcommissie
Sponsorcommissie bestaat uit: Myra Wijnen, Jeroen Klinkers en Steven Lichteveld. Administratieve sponsorzaken worden opgepakt door Evelien van Meyel.

Kledingcommissie
De kledingcommissie bestaat uit: Gwenn Douven, Myra Wijnen en Hanny Ras-Kluitenberg.

Laatste nieuws

Jo Smeets verlengt contract

Jo Smeets verlengt contract

Lees verder
Uitnodiging over samenwerking handbalclubs Sittard-Geleen en Beek

Uitnodiging over samenwerking handbalclubs Sittard-Geleen en Beek

Lees verder

SPONSOR WORDEN?

Contact opnemen