Elise Aerts kiest voor V&L

Ik ben Elise Aerts, 18 jaar, linkshandig en kom uit Neerpelt, in België. Ik zit nu op het laatste jaar van de middelbare school, en volg de richting moderne talen wetenschappen . Als ik dit jaar slaag op het middelbaar zou ik handelswetenschappen willen gaan studeren in Hasselt.

Mijn hobby’s zijn KSA maar vooral handbal. Ik ben begonnen met handballen in 2013 bij Sporting Nelo. Momenteel speel ik bij de M19 en soms speel ik mee met de dames 1. Dit seizoen wordt dus mijn zesde seizoen.

Sinds maart vorig jaar speel ik ook bij het nationaal team U19. Daarmee ben ik naar Bosnië geweest voor een toernooi. Ook dit jaar ben ik met het nationaal team, deze keer U23, naar een toernooi in Rostov, Rusland geweest.

Ik zou graag een zo’n goed mogelijke speelster worden en mede daarom heb ik de beslissing genomen om naar V&L te gaan volgend seizoen. Ik hoop dan ook dat het leuk en leerrijk seizoen gaat worden!