En de wereld staat even stil…..

Vol ongeloof en verdriet hebben we te horen gekregen dat Rachel Westenberg afgelopen zondag op 46 jarige leeftijd plotseling is overleden.

Vanaf 1985 was Rachel verbonden aan onze vereniging. Rachel was tijdens haar actieve handbal carrière een echte doorzetter, verliezen stond niet in haar woordenboek en als er toch werd verloren dan kwam dat haar humeur niet ten goede. Ze nam iedereen mee in haar enthousiasme en schuwde geen middel om de 2 punten binnen te halen, menig scheidsrechter kan daar over meepraten. Ze was een goede en graag geziene aanwinst voor elk team waarin ze gespeeld heeft. Haar actieve carrière heeft tot de dames veteranen van V&L gelopen.

Ook naast het veld werd Rachel altijd met open armen ontvangen. Ze was nooit te beroerd om haar handen uit de mouwen te steken om in het verenigingsbelang geheel belangeloos taken te verrichten. Met haar vrolijke uitstraling en haar sociale gedrag toverde ze iedere keer weer een lach op ieders gezicht.

Nadat ze was gestopt met handballen verdween ze een tijdje uit de handbalwereld maar verbonden met de sport bleef ze altijd, hetzij om naar vrienden te komen kijken dan wel via een drankje en praatje aan de bar.

V&L zat verlegen om een omroepster, 1 telefoontje naar Rachel was genoeg, natuurlijk kwam Rachel met alle liefde en plezier speakeren bij Dames 1. Ook dit vond ze leuk om te doen en ze deed het dan ook altijd heel fanatiek en met heel veel plezier.

Haar grote wens, om mama te worden, ging in vervulling, meteen werd duidelijk dat voor haar zoon ook een plekje op het handbalveld was weggelegd. Toen Mads eindelijk oud genoeg was om te gaan handballen kon Rachel weer een functie binnen V&L op haar (toch al indrukwekkende) palmares bijschrijven, namelijk die van trainster/coach van de H-jeugd van V&L. En ook hier stond Rachel met evenveel enthousiasme en plezier langs en in het veld, net zoals we haar herinneren uit haar jaren als actief handbalster.

Wat zullen we haar optimisme, enthousiasme, energie, inzet en schaterende lach bij V&L gaan missen!