handball_venl_Fotor

Familiedag & 70 jarig bestaan

Beste leden, ouders en bekenden van V&L,

Zaterdag 29 Juni 2019 viert handbalvereniging Vlug & Lenig haar 70 jarig bestaan gecombineerd met de gezellige familiedag ter afsluiting van een geweldig en sportief seizoen. Het evenement gaat om 14.00 uur van start gaan. De locatie is het complex van voetbalvereniging FC Geleen Zuid.

In 1949 werd de club opgericht in hotel Parkzicht in Geleen als afsplitsing van de toenmalige atletiekvereniging Olympia. Na eerst jaren gehandbald te hebben op een groot voetbalveld werd eind zestiger jaren van de vorige eeuw overgeschakeld naar het veel dynamischer  7- handbal, dat we nu nog steeds spelen. En met veel successen voor V&L met meerdere landskampioenschappen als gevolg.

V&L is nu nog steeds een van de grootste handbalverenigingen van Nederland. Op dit moment draaien we met de Dames Senioren, Heren OCI-Lions en meerdere jeugdteams op het hoogste niveau mee in Nederland. Niet alleen doen we aan topsport, er is ook een grote breedtesport afdeling, het G-team en binnenkort ook het Beach Handbal.

Op 29 juni wordt eerst een Beachhandbal team/familie toernooi gespeeld waarbij iedereen jong of oud mee mag doen. Er wordt een spellencircuit opgezet voor de jeugd en aansluitend is onze inmiddels wel bekende gezellige barbecue. We sluiten de avond af met een feestavond in de kantine met DJ Jules!
Van de ongeveer 30 teams van V&L die aan de competitie hebben deelgenomen zijn er diverse kampioen geworden, we gaan deze kampioenen uiteraard huldigen. Ook onze vrijwilliger van het jaar wordt opnieuw uitgeroepen.

Graag nodigen we jullie uit voor deze gezellige familiedag en het 70-jarig bestaan van V&L. Uiteraard zijn ook familieleden en bekenden deze dag van harte welkom.

Voor de barbecue is uiteraard voorinschrijving en betaling noodzakelijk. We verzoeken jullie daarom vriendelijk om voor 21 juni, het aanmeldingsformulier in te vullen, via onderstaande button: https://forms.gle/Wza7pQQajNxL5YsM9

De kosten voor de BBQ:
Kinderen tot 12 jaar: 7,50 euro
Volwassenen: 14,50 euro

Deelname aan de barbecue is pas definitief nadat we de betaling van het totaalbedrag hebben ontvangen op rekeningnummer NL64RABO0130575550 ovv naam en BBQ V&L.

We hopen alle V&L-ers en iedereen die onze club een warm hart toedraagt op zaterdag 29 juni op de sportvelden bij Geleen Zuid te mogen begroeten!

Namens de organisatie
Yvonne, Peter, Hanny, Annemiek, Selma