Handbaldagen

In de laatste week van de zomervakantie, van 13 tot en met 17 augustus, organiseert handbalvereniging V&L voor de eerste keer de jeugdhandbaldagen.

Deze jeugdhandbaldagen worden op het Graaf Huijn Sportcomplex gehouden, tegelijkertijd met de voetbaldagen van FC GeleenZuid. De jeugdhandbaldagen zijn bestemd voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar.

De jeugdhandbaldagen bieden een goede voorbereiding voor het nieuwe handbalseizoen. Als deelnemer krijg je veel verschillende handbal oefeningen aangeboden, we besteden aandacht aan de nodige techniek en we maken af en toe een uitstapje naar een andere (bal-)sport. Allemaal gericht op het verbeteren van je handbalkwaliteiten en het hebben van plezier!

De week begint met een officiële opening waarbij alle landenteams in hun nieuwe tenues aan het publiek worden voorgesteld. Het thema van de jeugdhandbaldagen is WK Duitsland; je speelt dus in een landenteam dat heeft meegespeeld op het WK in Duitsland..

Midden in de week (op woensdag) vind de Fundag plaats. Tijdens deze dag met veel waterspellen en andere spellen, kunnen je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes ook meedoen!

Op donderdag is de ouder-kind avond. We nodigen jouw ouders van harte uit om samen met jou en je team te laten zien wat ze kunnen. We verklappen het programma nog niet maar we garanderen dat het leuk wordt!

De week wordt afgesloten met een officiële ceremonie. Hierbij worden ook de winnaars van de diverse categorieën bekend gemaakt.

We zouden het erg leuk vinden als je meedoet, dus schrijf je snel in. Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdllxwlxNzK30uz91sBeu3KUtuD66buYJO3CnS3xpHMY0__tg/viewform We zijn ook op zoek naar kaderleden tijdens deze week. Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfIc32gyN0UlsDgYib4PgvZnL9m9VSE2W4JcaGk9uc2MW7jNg/viewform Tot ziens op de handbaldagen!   Ps je ouders en andere belangstellenden zijn de hele week welkom op het sportcomplex om jou en je team aan te moedigen. Ps. De algemene voorwaarden zijn te bekijken via: https://www.fcgeleenzuid.nl/evenementen/bsb-jeugdvoetbaldagen/algemene-voorwaarden.html

Note:
Voor een hele week sport en lol betaal je € 125.
Het 2e gezinslid betaalt € 110 en het 3e gezinslid € 90.

Deze korting geldt ook als je broertje of zusje meedoet aan de jeugdvoetbaldagen.