V&L Watersley

In de spotlight

In deze rare tijden is het extra bijzonder dat wij als V&L mogen bouwen op onze sponsoren.
Via deze weg willen wij onze sponsoren ‘in the spotlight’ plaatsen omdat het altijd leuk is om meer te weten achter een naam. Deze keer gaat het om Watersley Sports & Talentpark.

Watersley Sports & Talentpark is een wooncampus voor zowel internationale als nationale topsporttalenten. Een unieke locatie, centraal gelegen in Europa en dichtbij Belgiƫ en Duitsland, waar wonen, trainen, onderwijs, werk en vrije tijd met elkaar verbonden zijn. We begeleiden en faciliteren talenten op basis van huisvesting, ontwikkeling en wedstrijden.

STAY

Watersley Sports & Talentpark biedt uitgebreide accommodatiemogelijkheden voor teams en individuele sporters en voor zowel lang als kort verblijf.

GROW

Groei is de sleutel tot succes. Bij Watersley hebben we talentenpakketten samengesteld met faciliteiten en diensten die bijdragen aan de groei en ontwikkeling van onze talenten. De belangrijkste focus is training, herstel, voeding en sociale ontwikkeling.

PLAY

Om jezelf optimaal te ontwikkelen en groei te stimuleren is het competitie-element onmisbaar. In samenwerking met Stichting Watersley Topsports worden op Watersley Sports & Talentpark diverse topsportevenementen georganiseerd.

Kijk ook eens op: www.watersley.com


 

Graag willen wij als V&L extra aandacht besteden aan uw bedrijf, tenminste als u dit op prijs stelt. Graag ontvangen wij dan van u het logo en uw slogan of korte omschrijving of actie van uw bedrijf.

Mail naar: voorzitter@venlhandbal.nl