Venl_keeper_Fotor

Iris Nederpelt naar V&L

Hallo allemaal mijn naam is Iris Nederpelt. Ik ben 19 jaar en woon in Den Haag bij mijn ouders en twee broers.

Toen ik negen was ben ik begonnen met handballen bij velo. Vanaf het begin had ik al de ambitie om hoger op te komen. Ik heb bij de Zuid-Hollandse selectie gezeten en vervolgens kwam ik ook in oranje U17 terecht. Toen heb ik de overstap naar Quintus gemaakt. Met Quintus heb wij het landskampioenschap binnengehaald. Na 3 jaar Quintus had ik besloten om terug te gaan naar Velo vanwege mijn studie. Ik studeer nu international business and management aan de Hogeschool in Rotterdam.

Ik was blij verrast dat Edwin Janssen contact met mij opnam met de vraag of ik komend seizoen voor V&L wil handballen. Hij heeft mij erg enthousiast gemaakt waardoor ik ervoor gekozen heb om de uitdaging aan te gaan! Ik ga wonen op Watersley en studeren in Maastricht.

Ik heb super veel zin in aankomend seizoen. We gaan er iets moois van maken!

Sportieve groet,
Iris Nederpelt