maxime drent_Fotor

Maxime Drent is back!

Ik ben blij te melden dat ik volgend seizoen terugkeer naar het zuiden en weer voor V&L ga spelen.
Afgelopen seizoen heeft mij, buiten natuurlijk de landstitel, niet gebracht wat ik gehoopt had.

Ik heb afgelopen maanden de tijd genomen om na te denken en heb gekozen om terug te keren naar Venl en mij daarnaast vanuit thuis te focussen op de afronding van mijn HBO studie aan de HAN. Het contact met Venl is altijd goed gebleven en het voelt nu echt als thuiskomen. Ik hoop hier mijn plezier in het spelletje weer terug te krijgen. Verder hoop ik dat ik met mijn drive en passie een bijdrage aan dit sterk verjongde team kan leveren en dat wij komend seizoen, net als 2 jaar geleden, de verrassing van de eredivisie mogen worden. Ik ben in ieder geval erg enthousiast om deze uitdaging aan te gaan!