ds2_Fotor

Nieuwe trainers DS2

De dames van V&L DS2 staan komend seizoen onder leiding van twee nieuwe trainers. Mooi moment om ze aan jullie voor te stellen.

“Ik ben Bart Peeters, 50 jaar oud, waarvan al een kleine 40 jaar handbalgek.
HC Mechelen ’65 uit Maasmechelen is de club waar ik begonnen ben met handballen. De legendarische Chief Wauben was één van mijn eerste trainers en mede door hem ben ik besmet met het handbalvirus.
In 1996 stak ik de Maas over om in Stein te komen handballen. Daar zette ik ook mijn eerste trainer-stappen. De volgende 23 jaar heb ik zowel jeugd- als senioren teams op verschillende niveaus getraind. De voorbije 2 jaar trainde ik de DS1 van ESC’90 in de Hoofdklasse C en afgelopen jaar trainde ik daarnaast ook de DC die in de landelijke ZO poule op een heel mooie 3de plaats eindigden.
Een aantal seizoenen geleden heb ik eerst de DA en daarna de DS2 van V&L getraind. Hoogtepunt was het kampioenschap en de promotie met DS2 van de 1ste klasse naar de Hoofdklasse.
Ik kijk er naar uit om samen met Miriam de talentvolle groep van DS2 weer een stap verder te brengen in hun ontwikkeling.”

“Mijn naam is Miriam Kraus (48 jaar) en afkomstig uit Stein. Tot 4 jaar geleden zelf actief gehandbald en daarnaast meerdere jeugdteams getraind. Vooral de laatste jaren me verder ontwikkeld als trainster (HT3 en BHT2), zowel bij jeugd als senioren-teams. Het is voor mij als trainster niet alleen een grote uitdaging en ambitie om samen met Bart bij DS2 het handbal verder te ontwikkelen. Maar ook een mooie kans om me zo weer verder te ontplooien. Ik hoop dat we samen een mooi en leerzaam seizoen tegemoet gaan.”

Heel veel succes!