VLUG & LENIG

V&L bedankt zijn vrijwilligers

12 juni 2024

Op vrijdag 7 juni heeft V&L al haar vrijwilligers bedankt. In een gezellige setting werden de vrijwilligers in het zonnetje gezet om hen te bedanken voor al het werk wat ze voor Vlug en Lenig hebben verzet het afgelopen jaar. Speciaal willen we onze hoofdsponsor Geonius bedanken omdat deze zo gastvrij was om voor deze speciale gelegenheid de ruimte en alle versnaperingen ter beschikking te stellen.

Deze avond maakte nog maar eens duidelijk dat onze vereniging niet kan bestaan zonder deze mensen. Ze zijn niet alleen onmisbaar in het uitvoeren van een heleboel vereniging gerelateerde werkzaamheden maar deze vrijwilligers helpen het bestuur om de verenging te sturen en te leiden. Daarom nogmaals via deze weg een luid "DANKJEWEL" aan al onze vrijwilligers.

We zijn als vereniging altijd opzoek naar meer vrijwilligers zodat we de lasten over nog meer handen kunnen delen, dus mocht jij je ook willen opgegeven als vrijwilliger bij onze mooie vereniging dan kan dat door een mailtje te sturen naar az@venlhandbal.nl.

V&L wens alvast alle leden en vrijwilligers een hele fijne en sportieve vakantie.

Laatste nieuws

V&L ontvangt check van Rabobank Geleen.

V&L ontvangt check van Rabobank Geleen.

Lees verder

SPONSOR WORDEN?

CONTACT OPNEMEN