Regionale keeperstraining

Voor jeugdige keepers biedt handbalavereniging V&L in Geleen extra keeperstraining aan. Deze training wordt wekelijks gegeven en is van start gegaan in het seizoen 2017 / 2018. Het geven van de training gebeurd in samenwerking met stichting Limburg Handbal 2.0

Omdat verenigingen veelal beperkte mogelijkheden hebben een eigen gerichte keepers training te geven, bieden de ervaren keeperstrainers Jean Last (o.a. Jong Oranje) en Zoran Kenjic (o.a. Handbalschool Westelijke Mijnstreek) deze trainingen aan voor gemotiveerde keepers uit de regio.
Deze training is dus niet alleen bedoeld voor V&L keepers, maar voor alle keepers uit de regio die graag extra getraind willen worden.
De groepen worden ingedeeld naar leeftijd en niveau. Dit jaar zijn in totaal 26 jongens en meisjes verdeeld in 5 groepen. Op dit moment doen keepers in de leeftijd van 9 t/m 19 jaar van verschillende clubs mee aan de training. Per persoon wordt een kleine bijdrage in de kosten verwacht.
De wekelijkse trainingen van 1 uur zijn in Sportcentrum Glanerbrook en sporthal Graef Huyn College te Geleen op maandag en dinsdag met aanvangstijden 17.30 uur en 18.30 uur.

Aan het begin van dit seizoen zijn we gestart met een grote keepersclinic. Het grote aantal aanmeldingen (64 deelnemers) geeft aan dat er veel belangstelling en behoefte voor een keepersclinic is. De twee sessies waren een succes en zowel deelnemers als ouders hebben hun waardering uitgesproken. We zullen in overleg met Limburg Handbal bekijken of ook bij de start van seizoen 2018 / 2019 een keepersclinic kan worden gegeven.

Uiteraard hebben we ook het voornemen om de keeperstrainingen komend seizoen voort te zetten.

Wil je meer weten over de keeperstrainingen?

Mail dan naar keeperstraining@wijzijnvenl.nl
We nemen dan contact met je op.

Vlug en Lenig