Drukwerk

SamenLoop voor Hoop

In het Pinksterweekend (30 en 31 mei 2020) staat het Burgemeester Damenpark in Geleen 24 uur in het teken van de tweede SamenLoop voor Hoop Sittard-Geleen. SamenLoop voor Hoop is een evenement voor iedereen die – direct of indirect – met kanker te maken heeft (gehad). Gedurende een 24 uurs wandelestafette staan we stil bij kanker: we eren naasten die we hebben verloren aan kanker, steunen diegenen de ziekte doormaken en vieren samen het leven. En ondertussen halen we zoveel mogelijk geld op voor KWF kankerbestrijding.

Met vele vrijwilligers zijn we al druk bezig een mooi evenement neer te zetten, maar dat kunnen we niet zonder deelnemende teams. Doen jullie mee? Het team Dames 3 van V&L heeft zich al ingeschreven maar we hopen dat er nog veel meer V&L teams willen aansluiten als lopers of vrijwilligers.

Hoe kun je meedoen?

  • Vorm een team (van ten minste 10-15 personen, maar meer mag ook) bijvoorbeeld met je vereniging, team, sportschool, collega’s, familie of buren. Het inschrijfgeld is €15 per persoon (dit bedrag telt mee in de opbrengst van de SamenLoop).
  • Bedenk een teamnaam en benoem een teamcaptain. Hij of zij is de kartrekker van het team en aanspreekpunt voor de organisatie.
  • Verzin samen leuke acties om geld in te zamelen voor het KWF. Tijdens de SamenLoop is er voor elk team een kraampje beschikbaar op het terrein.
  • Daarnaast verkoop je met je team Kaarsen van Hoop aan vrienden, bekenden en familie: samen maken we de kaarsenceremonie onvergetelijk!
  • Iedereen van oud tot jong kan meedoen. Ook kinderen kunnen meelopen tijdens de speciale Kinderloop voor Hoop.

Kun of wil je liever niet meelopen, maar wel steunen? Er zijn genoeg mogelijkheden: ook vrijwilligers, sponsoring of (hulp bij) acties om geld op te halen kunnen we goed gebruiken.

Geen team maar wel meedoen?

Wil je graag meelopen dan kun je ook aansluiten bij het dames 3 team. Aanmelden kan via Peggy Dols: peggydols@hotmail.com

Meer info?

Wilt u meer weten over SamenLoop voor Hoop? Bekijk de website, Facebook of neem contact met ons op!
Commissie Teamwerving

SamenLoop voor Hoop Sittard-Geleen 2020
Flore Clerkx 06-24557245
Wil Kersemakers 06-47017146
Marion Voncken 06-29470611
E-mail: teams.svh@gmail.com