VLUG & LENIG

Sponsor worden

Handbalclub Vlug & Lenig uit Geleen dankt een deel van haar bestaan aan sponsoren. Sponsorgelden zijn essentieel om de trainingsbenodigdheden op niveau te kunnen houden. Hierbij moet worden gedacht aan materialen, kleding en zaalhuur. Ook cursussen voor trainers, leiders, vrijwilligers en faciliteiten rondom de begeleiding van teams worden bekostigd van o.a. sponsorgeld. Daarnaast worden sponsorgelden gebruikt voor activiteiten die Vlug & Lenig aantrekkelijker maakt. 

Na de wedstrijd staat Studio Sport niet klaar met een cameraploeg voor interviews bij het sponsorbord. Maar Vlug & Lenig speelt met haar 1e damesteam eredivisiehandbal, waardoor het voor een sponsor wellicht toch aantrekkelijk kan zijn om met Vlug & Lenig samen te werken. Sponsoring gaat bij Vlug & Lenig ook veel meer om betrokkenheid bij de club en haar sociale rol binnen de gemeente en de regio. 

Vlug & Lenig wil een optimale band creëren met haar sponsoren, een band die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en wederzijds nut. De relatie tussen Vlug & Lenig en sponsor moet voor beide partijen een doel hebben met een invulling die beide partijen voldoening geeft. Vlug en Lenig neemt in het sociale leven een belangrijke rol in. Sponsoring draagt om die reden bij aan de sportieve ontwikkeling van de lokale jeugd. De sfeer die bij Vlug & Lenig heerst, kan leiden tot relaties voor de lange termijn. Zo kunnen Vlug & Lenig en haar sponsoren samen bouwen aan de toekomst van deze mooie vereniging. 

Vlug & Lenig is een bloeiende vereniging en kent een rijke historie, welke bekendheid geniet in heel Nederland en in de grensstreek met België en Duitsland.  Onze vereniging telt op dit moment +/- 300 leden, ondersteund door ruim 80 vrijwilligers, trainers en ouders.  Buiten de topsport tak heeft Vlug & Lenig ook oog voor opleiding, breedtesport, G-handbal en Beach handbal. We staan dan ook midden in de maatschappij en streven naar een veilig sportklimaat voor iedereen, waarbij sportiviteit voorop staat. Om dit mogelijk te maken worden wij ondersteund door gedreven sponsoren, met wie wij vaak al jarenlang een goede relatie hebben. Samen maken wij top- en breedtesport mogelijk, voor iedereen die dezelfde passie heeft voor handbal. Samen zijn wij Vlug & Lenig. Onze thuisbasis is het sportcomplex Glanerbrook dat in de periode 2023-2025 geheel wordt gerenoveerd.

Wij willen er alles aan doen om onze sponsoren de aandacht te geven die zij verdienen, binnen Vlug & Lenig en daarbuiten. Om dit optimaal te doen en duidelijkheid te verschaffen voor alle betrokkenen, is dit beleid vastgesteld. Daarbij is een sponsorplan waarin alle mogelijkheden staan uitgeschreven, inclusief de routing van de leden die het tot uitvoering gaan brengen. Dit maakt het aantrekkelijker om in te stappen en aan boord te blijven

INeem gerust contact op met onze sposorcommissie (sponsoring@venlhandbal.nl) voor onze sponsorpakketten, zij helpen u graag verder. Maatwerk is altijd mogelijk, wij bespreken dit graag met u.

Lees hier ons sponsorbeleid.

Laatste nieuws

V&L bedankt zijn vrijwilligers

V&L bedankt zijn vrijwilligers

Lees verder
Jo Smeets evalueert en kijkt vooruit

Jo Smeets evalueert en kijkt vooruit

Lees verder

SPONSOR WORDEN?

Contact opnemen