teamweekendA1

Teamweekend A1

Dit weekend hadden we ons teamweekend op het programma.

Zaterdagochtend vertrokken we na wijk aan zee. Hier gingen we allemaal teambuildings activiteiten op het strand doen. Eerst mochten we onze kunsten laten zien met beachvolleybal en konden onze nieuwelingen Pien en Bo zich opmaken voor de ontgroening. Na de lunch gingen we door met Expeditie Robison. Waar meteen duidelijk was wie het meest creatieve team was! Na een leuke middag sluiten we de dag af met heerlijke burgers en pizza’s met uitzicht op strand en leuke pot handbal VOC-VZV.

Na een vermoeide dag konden we goed uitrusten in de door onze coach goed geregelde hostel, waardoor we zondag weer vol energie konden beginnen aan het DSS Carla de Groot toernooi. Hier begonnen we heel sterk, waardoor we meteen Quintus na een spannende wedstrijd versloegen. Na de winst op HMC en 2 onnodige verliezen op SEW en VZV. Stonden we uiteindelijk toch nog in kruisfinales tegen Quintus. Hier was duidelijk dat Quintus toch net wat slimmer was en door ging na de finale.

Desondanks kunnen we terugkijken op leerzaam en zeker gezellig weekend met een derde plaats op zak! En 2 van onze toppers Evi en June zaten ook nog in het allstar team!

Teamweekend A1

Picture 1 of 13