TICKETS JUBILEUMEDITIE LHD IN PRIJS VERLAAGD

De Limburgse Handbal Dagen vinden plaats op 27, 28 en 29 december 2017. Dit jaar wordt het internationale tophandbaltoernooi voor de 30e keer gehouden!

Inmiddels zijn alle deelnemende ploegen bekend: ABC/UMinho Braga (Portugal), Halden Topphandball (Noorwegen), Dynamo Astrachan (Rusland), Club Balonmano Benidorm (Spanje), HD Odorheiu Secuiesc (Roemenië) en het nationale team van Israël zijn vastgelegd. Daarnaast zijn de vaste thuisploegen OCI-LIONS uit Sittard-Geleen en BEVO HC uit Panningen aanwezig.

Ter gelegenheid van deze jubileumeditie, heeft de organisatie besloten om de ticketprijzen te verlagen. Een passe partout kost dit jaar 65 euro; 5 euro minder dan in 2016. Daarnaast zijn er speciale toegangskaarten voor de wedstrijden in Panningen.

Voor de oud-coryfeeën van V&L, Blauw-Wit/BFC en Sittardia vindt op woensdag 27 december een reünie plaats. Alle voormalige LHD-spelers zijn van harte uitgenodigd en kunnen die dag uiteraard gratis de wedstrijden bezoeken. Oud-spelers die aanwezig willen zijn, dienen hun komst vooraf kenbaar te maken. Zij kunnen hiervoor terecht op http://www.lhd.nl/tickets/reunie-30-jaar-lhd/

De kaartverkoop start vandaag via de website van de Limburgse Handbal Dagen: www.lhd.nl/tickets. Check deze site voor de kortingen en speciale (familie) acties!