Trainsters Heren C stellen zich voor.

Hoi, mijn naam is Jolande Moonen, getrouwd met Henk en we hebben samen 2 kinderen.
Dit seizoen ben ik samen met Miranda gestart als trainsters voor de Heren C van V&L. Een nieuwe uitdaging voor mij om na ruim 30 jaar weer terug te zijn bij deze leuke club waar ik in de jaren ‘80 speelster was in dames 1 en 2.

Handbal is vanaf mijn 8 ste jaar altijd mijn grootste hobby geweest en ik heb deze dan ook een hele tijd actief gedaan als speelster. Vanaf mijn 18 jaar bij V&L DS1, daarna DS2. Nadat ik mijn CIOS opleiding afgerond had, heb ik mijn spelersperiode 3-4 jaar later afgesloten bij HV Sittardia DS1, toentertijd nog uitkomende in de 1ste Divisie.

Aangezien ik bij de toen nog aparte herenkant als professional werkzaam was als STK-funktionaris was de combinatie spelen en werken in de handbalsport een super mooie tijd. Ik heb van deze periode dan ook ontzettend genoten en heel veel ervaring opgedaan met enthousiaste spelers/ouders en vrijwilligers die allen mijn hobby ook deelden.

Nadat ik gewisseld was van werkgever, kon ik het handballen niet meer combineren met werk en gezinsleven helaas. Echter vele jaren later pas weer mijn hobby weer kunnen oppakken toen mijn dochter het handballen ook ontdekte. Het voelde goed om weer met handbal bezig te zijn. En zo werd ik weer trainster van diverse jeugdteams.

Zoals vele dingen veranderen met het verstrijken der tijd, zal het virus van handbal nooit veranderen, indien je er ooit door besmet bent geraakt.
Zo hoop ik dus ook dit jaar bij de heren C mijn passie voort te zetten en zie een leuk, enthousiast seizoen tegemoet. Tot nu toe bevalt het me prima samen met Miranda, het team en de ouders. Allen zijn toppie. Ik hoop geleidelijk aan al mijn collega trainers en verenigingsvrijwilligers te ontmoeten daar wij het samen met de leden mogelijk maken om onze hobby handbal, uit te oefenen bij Vlug & Lenig.

Ik wens iedereen dan ook een leuk, sportief en succesvol handbalseizoen toe.
Tot ziens,
Jolande

Ik heet Miranda Lankeijer en ben 45 jaar. Samen met mijn partner Ruud en onze zoon Marc, wonen we in Munstergeleen.  Ik werk als leidinggende ruim 15 jaar bij de voordeligste drogist van Nederland.

Ik ben op mijn 12e begonnen met handballen bij Des up. Later gefuseerd met Break out in Landgraaf. Ik heb ongeveer 10 jaar gehandbald. Tijdens die jaren ben ik jeugdscheidsrechter geworden en heb ik de welpen getraind.

Bij Vlug en Lenig heb ik een jaar meegelopen bij het D team en afgesloten met een kampioenschap. Dit jaar zal ik de Heren C1 gaan trainen.
Mijn uitdaging voor komend seizoen zal zijn, om de jongens het beste uit zichzelf te laten halen.

Groeten Miranda Lankreijer