Vanaf dit seizoen Smurfen V&L Heren 1.

Vermenigvuldigen door te delen.
Wat doe je als vereniging wanneer er een situatie ontstaat dat het eerste herenteam een beperkt aantal inzetbare spelers heeft? Deze vraag werd zowel bij Smurfen United als V&L gesteld met gefronste wenkbrauwen. De oplossing is gevonden: vermenigvuldigen door te delen.

Beide verenigingen stonden open voor een verkennend gesprek en hadden hetzelfde doel voor ogen: continuïteit en perspectief voor de toekomst. Doordat de gewenste uitkomst hetzelfde was konden beide verenigingen in zeer korte tijd overeenstemming bereiken over een vergaande samenwerking. Vanaf dit seizoen zullen de heren als Smurfen V&L spelen in de regioklasse.

Door de nieuwe samenwerking speelt Smurfen V&L met een team dat een mooie combinatie wordt van jonge talentvolle spelers en ervaren heren die hun sporen reeds verdienden binnen de handbalsport. Het team zal onder leiding staan van Edwin Banning (trainer), Joost Celissen (trainer/coach) en Mark Jennissen (assistent coach).

Tevreden en verheugd over de manier waarop we gezamenlijk tot deze samenwerking zijn gekomen, wensen wij de heren van Smurfen V&L 1 veel plezier en succes het komende seizoen.