Web

V&L begroet twee nieuwe trainers

VenL handbal heeft vanaf komend seizoen de beschikking over twee nieuwe trainers.
Het zijn conditietrainer Wil Goessens en keeperstrainer Zoran Kenjic.
Deze twee trainers gaan de topsport afdeling onder handen nemen.

PHOTO-2020-05-05-10-40-58Hallo mijn naam is Wil Goessens ben 58 jaar, getrouwd en heb twee zoons. Na een verdienstelijke carrière als hardloper bij av Unitas, ben ik de cursus looptrainer gaan doen en als trainer bij de club begonnen.  Hier heb ik gewerkt met diverse groepen atleten, toppers tot recreatie lopers.
Ook was ik betrokken als trainer bij de talent ontwikkeling middellange afstand lopers Limburg (mila).
Nu wil ik de uitdaging aan gaan om in het handbal door middel van loopscholing en conditie het niveau nog beter te krijgen.

PHOTO-2020-05-04-22-19-45Zoran Kenjic: “Ik ben blij omterug te keren bij de club waar ik heb gespeeld en mooie successen heb behaald verder kijk ik uit om te mogen werken met een groep getalenteerde en gemotiveerde keepsters onder de leiding van hoofdtrainer Edwin Janssen. Ik verheug me op een goede samenwerking.”